fbpx
Sebelum anda scroll page ni, saya nak tanya anda satu soalan ? Dan anda jawab dalam hati.
 

Jika anda pejam mata sekarang, siapakah yang anda akan lihat, orang yang paling anda sayang ( seorang sahaja ) ? 

Mesti ada sebab utama kenapa anda jadikan seorang ini orang yang paling anda sayang sekali.
Cuba fikirkan apakah yang beliau telah lakukan dalam sepanjang hidup kita. 
 
1. Apakah pengorbanan beliau kepada kita? 
2. Apakah doa-doa beliau yang menyebabkan kita berada kat mana kita berada sekarang.
Cumanya, kita sebagai manusia biasa, kita selalu lupa. Kita selalu lalai. Untuk mengingati jasa2 beliau pada kita.
 
Kita sebenarnya lupa, setiap kecintaan yang hadir, datang dengan pelbagai rupa antaranya kita tunjukkan kecintaan dan kesayangan kita kepada mereka, dengan memberi hadiah. 
 
Memperkenalkan YUUKISS.COM
====================
PRECIOUS GIFT TO MOM
====================
 
Dengan Yuukiss, anda TAK PERLU SUSAH BAZIR MASA drive & travel untuk kumpul 4 jenis coklat dunia sebab nak jadikan hadiah yang SPECIAL BUAT IBU.
 
Kami dah sediakan semua tu eksklusif dalam 1 kotak khas untuk anda. 
Kami sangat teliti. Bermula dari resipi coklat premium yang digunakan, sehinggalah dibungkus cantik di dalam kotak keemasan & terus dihantar ke dakapan insan tercinta. 
 
Semuanya untuk menjaga kualiti yang anda terima. 
 
 
==============
YUUKISS WORTH
==============
 
Nilai sebenar untuk 1 unit Yuukiss Exclusive Box ialah RM899.
 
Setiap pembelian, anda layak sertai cabutan bertuah bulanan – hadiah merupakan DINAR EMAS PERCUMA bernilai RM800. Boleh hadiahkan juga pada ibu.
“1 kotak Yuukiss je, 1 tahun ibu sayang.”
Yuukiss Pricelist
—————————
✅ Normal Price
 
1 BOX – RM300 only

TAPIII !!
 
 
HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA DI SINI (60% off)
Yuukiss Delight
1 BOX – RM120 Only
(Special wish card +FREE postage SM)
 
BELI SEKARANG SEBELUM PROMO TAMAT