fbpx

Sebelum anda scroll page ni, saya nak tanya anda satu soalan ? Dan anda jawab dalam hati.


Jika anda pejam mata sekarang, siapakah yang anda akan lihat, orang yang paling anda sayang ( seorang saja ) ?


Mesti ada sebab utama kenapa anda jadikan seorang ini orang yang paling anda sayang sekali.

Cuba fikirkan apakah yang beliau telah lakukan dalam sepanjang hidup kita.

1. Apakah pengorbanan beliau kepada kita?

2. Apakah doa-doa beliau yang menyebabkan kita berada kat mana kita berada sekarang.

Cumanya, kita sebagai manusia biasa, kita selalu lupa. Kita selalu lalai. Untuk mengingati jasa2 beliau pada kita

Kita sebenarnya lupa, setiap kecintaan yang hadir, datang dengan pelbagai rupa antaranya kita tunjukkan kecintaan dan kesayangan kita kepada mereka, dengan memberi hadiah.

Memperkenalkan Yuukiss.com

====================

PRECIOUS GIFT TO YOURSELF

====================

Dengan Yuukiss, anda TAK PERLU SUSAH BAZIR MASA drive & travel untuk kumpul 4 jenis coklat dunia sebab nak jadikan hadiah yang SPECIAL BUAT DIRI ANDA.

 

Kami dah sediakan semua tu eksklusif dalam 1 kotak khas untuk anda. 

Gabungan 4 COKLAT DUNIA yang tiada tandingan

White Choc With Blueberry & Almond Nib

Ruby Choc with Crunchy Coconut

Milk Choc With Crunchy Chocoball

Dark Choc With White Chocolate & Almond Nib

Kami sangat teliti. Bermula dari resipi coklat premium yang digunakan, sehinggalah dibungkus cantik di dalam kotak keemasan & terus dihantar ke dakapan anda. 

 

Semuanya untuk menjaga kualiti yang anda terima.

Yuukiss Pricelist

 

ISTIMEWA UNTUK ANDA !!!

Nilai sebenar 1 kotak Yuukiss Delight RM120. Selepas potongan harga RM50. Harga Promosi satu kotak jadi RM70!


Tetapi

kami janji nak beri harga ISTIMEWA untuk anda betul.


Baiklah, kami beri potongan lagi RM51!! Anda cuma perlu bayar RM19!



YA BETUL RM 19 SAHAJA !

YUUKISS

YUUKISS LOVE CELEBRATION

RM19

Special wish card

BELI SEKARANG SEBELUM PROMO TAMAT

00
hours
00
minutes
00
seconds

Lihat apa kata mereka:

Mesti sedap sangat ni. YUUKISS memang jenama yang popular dalam kalangan penggemar COKLAT PREMIUM sebab keunikan rasanya.

Lihat apa kata mereka:

"Sedapnya… Umm umm…!

Lihat apa kata mereka:

YUUKISS ni memang terkenal dalam kalangan selebriti.

Lihat apa kata mereka:

Sedap sangat sampai tak terkata. Boleh bayang tak macam mana sedapnya Coklat Yuukiss niii

Lihat apa kata mereka:

Ada lagi ni.. Ramai yang dah akui kesedapan Coklat Yuukiss ni. Korang takkan taknak try.

Lihat apa kata mereka:

Yes. Coklat Yuukiss memang lain drpd yang lain. sedap tu takleh bincang and sesuai untuk semua peringkat umut

thin

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.

Kami memastikan kami memberikan servis yang terbaik kepada anda. Bila tengok customer happy dapat Coklat Yuukiss, rasa berbaloi segala penat lelah kami!