fbpx

Sebelum anda scroll page ni, saya nak tanya anda satu soalan ? Dan anda jawab dalam hati. Jika anda pejam mata sekarang, siapakah yang anda akan lihat, orang yang paling anda sayang ( seorang saja ) ? Mesti ada sebab utama kenapa anda jadikan seorang ini orang yang paling anda sayang sekali.

Cuba fikirkan apakah yang beliau telah lakukan dalam sepanjang hidup kita.
1. Apakah pengorbanan beliau kepada kita? 2. Apakah doa-doa beliau yang menyebabkan kita berada kat mana kita berada sekarang.
Cumanya, kita sebagai manusia biasa, kita selalu lupa. Kita selalu lalai. Untuk mengingati jasa2 beliau pada kita
Kita sebenarnya lupa, setiap kecintaan yang hadir, datang dengan pelbagai rupa antaranya kita tunjukkan kecintaan dan kesayangan kita kepada mereka, dengan memberi hadiah.

Memperkenalkan Yuukiss.com

====================

PRECIOUS GIFT TO YOURSELF

====================

Dengan Yuukiss, anda TAK PERLU SUSAH BAZIR MASA drive & travel untuk kumpul 4 jenis coklat dunia sebab nak jadikan hadiah yang SPECIAL BUAT DIRI ANDA.

 

Kami dah sediakan semua tu eksklusif dalam 1 kotak khas untuk anda. 

Gabungan 4 COKLAT DUNIA yang tiada tandingan

White Choc With Blueberry & Almond Nib

Ruby Choc with Crunchy Coconut

Milk Choc with Crunchy Chocoball

Dark Choc with White Chocolate & Almon Nib

Kami sangat teliti. Bermula dari resipi coklat premium yang digunakan, sehinggalah dibungkus cantik di dalam kotak keemasan & terus dihantar ke dakapan anda.

Semuanya untuk menjaga kualiti yang anda terima.

 Setiap pembelian, anda layak sertai Cabutan Bertuah Bulanan – hadiah merupakan DINAR EMAS PERCUMA bernilai RM800. Satu kotak coklat Yuukiss bersamaan dengan 1 penyertaan untuk Cabutan Bertuah. The more you spend, the higher the chances you get!

 

==============

YUUKISS WORTH

==============

Nilai sebenar untuk 1 unit Yuukiss Exclusive Box ialah RM899.

 

Setiap pembelian, anda layak sertai Cabutan Bertuah Bulanan – hadiah merupakan DINAR EMAS PERCUMA bernilai RM800. Satu kotak coklat Yuukiss bersamaan dengan 1 penyertaan untuk Cabutan Bertuah. The more you spend, the higher the chances you get!

Yuukiss Pricelist

 

HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA DI SINI (40% off)

 

Potongan harga sehingga RM121. Kalau anda beli 1 kotak Yuukiss Delight anda perlu bayar RM300. Tapi istimewa promosi kali ini, anda beli coklat Yuukiss dengan harga RM179 sahaja !

YUUKISS LUXURY

LUXURIATE YOUR LOVE
RM300
RM 179
  • Discount 60%
  • Special wish card
  • Free postage SM

BELI SEKARANG SEBELUM PROMO TAMAT

Ini bermakna, sempena YEAR END SALE !!! anda berpeluang untuk sertai Cabutan Bertuah Bulanan dengan 2 penyertaan dalam 1 pembelian sahaja. Kemudian DINAR EMAS selangkah menjadi milik anda.

Lihat apa kata mereka :

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.

Kami memastikan kami memberikan servis yang terbaik kepada anda. Bila tengok customer happy dapat Doklat Yuukiss, rasa berbaloi segala penat lelah kami!