Tutorial & FAQ

 http://Yuukiss.onpay.my/agent

Boleh lihat video tutorial dibawah untuk penerangan lanjut.

JOIN 7 CHANNEL INI.

1. Group “Welcoming session Pahlawan”

https://t.me/joinchat/Qge1gLosqR41ZDA9

2. Group FB Pahlawan

https://www.facebook.com/groups/agenyuukiss

3. Group “365 bahan & ayat Untuk Post Setiap Hari”

https://t.me/joinchat/TNJhIPbzvKFDyS7d

4. Group “Testimoni & Feedback”

https://t.me/joinchat/IQaTN1tCnEaVOizH

5. Group “Pengumuman  Pahlawan Yuukiss”

https://t.me/joinchat/f1Qhb4XSpBE0Yzg1

6. Pahlawan Chat

https://t.me/joinchat/WPmYB2Fkc9qbo9wy

Boleh lihat video tutorial dibawah untuk penerangan lanjut.

SETERUSNYA

Gunakan Group “365 bahan & ayat Untuk Post Setiap Hari”

https://t.me/joinchat/TNJhIPbzvKFDyS7d

Lihat video dibawah.

APA LANGKAH PERTAMA PERLU DILAKUKAN UNTUK DAPATKAN JUALAN.

Jawapannya ada di Welcoming Session. 

Tonton  disini SEKARANG –https://bit.ly/welcomingsession

Yuukiss menggunakan sistem “agen affiliate”. Agen buat pendaftaran, dapatkan link agen &
boleh terus promote link tersebut.

Kelebihan agen affiliate :
– Website updated dan lebih mobile-friendly. 

– Affiliate                                               

– Tak pegang produk

 – Customer Bayar Direct HQ

 – Komisen terkumpul dan dibayar bulk di akhir bulan ( boleh susun macam payslip cantik2, dan boleh buat loan tambahan ) 

 – Ada retargetting di buat oleh HQ ( dan kalau ada sales still affiliate boleh dapat komisen sebab cache (tapak kaki) tu affiliate punya ) 

 – Ada jejak tapak kaki digital (cache) selama 999 hari 

– HQ yang kena layan customer

– Fokus affiliate adalah promosi link sahaja. Yang lain, HQ buat. 

– Promosi produk di social media, kalau prospek berminat tapi belum beli, tapi dah tekan link affiliate, sekurang – kurangnya dah dapat tapak kaki prospek tersebut. HQ akan bantu untuk retargetting.

– Sebarkan link seramai mungkin. Lagi ramai orang klik, lagi besar komisen boleh dapat. Kalau orang klik tak beli, akan ada retargetting

– Fokus online online online online sahaja. Boleh buat duit, jauh lebih cepat ! Kita nak fokus duit laju. 

– Tidur pun boleh dapat duit. Sebab dah customer bayar kat website.

– Tak power closing pun takpe, sebab website dah bantu. Tapi kalau power closing lagi lah besar sales.

– Kebolehan jejak kembali berapa ramai pembeli, jumlah trafik klik, berapa unit terjual, jumlah jualan & semua ini anda boleh lihat dari jam, hari, bulan & tahun.

Boleh clearkan history dan cache di browser anda semua
Tutorial clearkan cache di browser phone.
Iphone 👇🏻
https://youtube.com/shorts/GpBYNfnSVc0.

Android 👇🏻
https://youtube.com/shorts/wV6yqli5ves.

Untuk dapatkan updated product. Sila pergi ke Group Pengumuman Pahlawan Yuukiss.

HQ akan update produk terkini dan promo2 yang ada.

Klik link dibawah untuk pergi ke Group Pengumuman Pahlawan Yuukiss

https://t.me/joinchat/f1Qhb4XSpBE0Yzg1

Komisen agen adalah sebanyak 30% daripada harga jualan produk.
– Contoh jika produk RM25. Agen akan dapat komisen RM7.50 iaitu 30% daripada RM25.

Pahlawan akan dapat komisen pada minggu pertama setiap bulan. Ibarat seperti gaji. Sila pastikan nombor akaun anda di website onpay adalah betul.

Closing pada 26/4/2021 – 25/5/2021. Tiap bulan akan macam ni. Komisen akan ditransfer sebelum 7hb.

1) Boleh log in di http://Yuukiss.onpay.my/agent Masukkan id dan kata laluan yang telah anda cipta.
2) Tekan bahagian jualan dan akan dapat lihat berapa jualan yang anda dah buat, komisen serta nama customer yang membeli. Boleh lihat video tutorial dibawah untuk penerangan lanjut.
Pengeposan akan dibuat pada HARI ISNIN-JUMAAT KECUALI SABTU, AHAD DAN CUTI UMUM.
  • Kami akan pos sehari selepas anda membuat order.  
  • Order yang dibuat pada HARI JUMAAT, SABTU DAN AHAD, kami akan pos PADA HARI ISNIN. 
  • Tracking number boleh dapat di email dan juga no telefon (dapat sms) yang dimasukkan sewaktu mengisi butiran pelanggan. 

Tracking number boleh disemak selepas 24 jam anda mendapat tracking number tersebut. 

Semenanjung ambil masa 3-5 hari berkerja. Sabah dan Sarawak 7-14 hari berkerja.

HARGA POSTAGE SEMENANJUNG = RM8

HARGA POSTAGE SABAH & SARAWAK

1️⃣ kotak: RM13

2️⃣ kotak: RM15

3️⃣ kotak: RM17

4️⃣ kotak: RM19

5️⃣ kotak: RM21

6️⃣ kotak: RM25

7️⃣🔟 kotak: RM34

1️⃣1️⃣1️⃣3️⃣ kotak: RM43

1️⃣4️⃣1️⃣5️⃣ kotak: RM51

1️⃣5️⃣ kotak dan ke atas: free postage 

Setakat ni HQ gunakan Kurier Pos Laju dan JNT.

HQ tidak menyediakan khidmat COD. Tetapi jika pelanggan mahu self pickup boleh datang di 

No 8-A, Tingkat 1, Jalan Keluli AJ 7/AJ,   Pusat Perniagaan Bukit Raja, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor

Ada. Minimum pembelian 15 pax ke atas dalam satu order.

TIADA TARIKH