Dah Ada Agen Yuukiss.com Buat Sales RM9,000 Dalam Tempoh 40 Hari Sahaja !!

Mereka Pun Biasa Seperti Anda. Anda Pun Boleh !

Anda Nak Berniaga ?

Tetapi Menghadapi Masalah Seperti

  • Tak Tau Nak Start

    Anda nak buat bisnes, tapi tak tahu nak start cemane

  • Tak Capai Target

    Anda dah buat bisnes, tapi tak pernah capai RM3 ribu sebulan secara konsisten

  • Tiada Guru

    Anda nak buat bisnes, tapi tiada guru marketing yang boleh bantu anda.

  • Tak Tahu Cara

    Anda terus menerus google atau scroll facebook mengharapkan income anda meningkat.

Jom Berfikir Sejenak

Ramai orang kerja keras. Tapi ramai orang tak kerja keras dengan bijak. Sebab tu kita penat. Kerja keras kita tak datangkan hasil yang maksimum. Sebab kita belajar dengan orang salah.

JADI JOM !!!

saya nak ajak anda untuk join jadi Agen Yuukiss dan inilah produk nya
74

Milk Choc With Bubble Rice

White Choc with Almond Nib, Blueberry, White Choc

Dark Choc With Almond Nib,White Choc

Apa Kelebihan Jual Coklat Yuukiss ?

Market peminat chocolate besar ya amat ! Ini adalah insight dari audience Facebook Ads peminat Chocolate adalah seramai 500 juta manusia di seluruh dunia !
Market peminat chocolate besar ya amat ! Ini adalah insight dari audience Facebook Ads peminat Chocolate adalah seramai 500 juta manusia di seluruh dunia !

Biar saya bantu anda untuk makan market share yang sangat besar ni.

Anda hanya cuma perlu belajar marketing marketing marketing marketing marketing sahaja.

Anda tidak perlu pening fikir nak simpan produk.

Anda tidak perlu pening fikir cari supplier yang memeningkan.

Anda tidak perlu pening fikir dengan pelbagai kos ( office, pekerja, kos untuk siapkan 1 makanan, pakejing ) dan banyak lagi lah.

Daftar jadi agen pun free. TIADA KOS ! Fokus anda buat duit dengan banyak sahaja !

Bagaimana Anda Boleh Buat Duit 3 Kali Ganda Dengan Jual Yuukiss ?

1 Kali Ganda Duit

Jika prospek tersebut, membeli Yuukiss, anda akan dapat komisyen sebanyak RM3 untuk setiap 1 pax. Dan selepas menjadi prospek, anda tidak perlu buat apa, sebab kami HQ akan bantu anda supaya anda dapat komisyen yang banyak ! Kami akan follow up, buat iklan retargetting, blast sms, blast wasap, dan sebagainya.

2 Kali Ganda Duit

Jika anda malas nak jual coklat, anda boleh sahaja ajak orang lain jadi agen. Join agen PERCUMA tapi jika dia join anda akan dapat 1 orang RM1. Banyak tu ! Dan kami letak juga page join agen ni selepas orang beli. Jadi, jika ada orang beli dari anda, dan dia join agen, anda akan dapat ekstra RM1 ! Siapa nak kasi kan ?

3 Kali Ganda Duit

Jika anda sendiri membeli dari link anda, anda boleh dapat murah/ komisyen pada anda sendiri. Ini lah namanya pembelian yang sangat bijak. Kalau anda nak 'FREE ' coklat, anda tarik lah prospek sebanyak mungkin supaya anda boleh dapat komisyen yang sangat banyak dan anda tak perlu keluarkan duit anda sendiri untuk beli Yuukiss.

Anda hanya perlu follow the flow apa yang diminta anda buat sampai habis. Sangat mudah.

Isi borang di bawah dan anda akan di bawa ke telegram.

Anda hanya perlu follow the flow apa yang diminta anda buat sampai habis. Sangat mudah.

Nota Kaki :

  • Kalau anda dah lama stuck dan tak pernah merasa buat bisnes online, sales RM1k sehari atau tak pernah capai RM10 ribu sebulan anda lah memang perlu join.
  • Tapi kalau anda join, tapi tak nak serius, ini bukan untuk anda.
  • Jika anda serius, anda follow apa yang saya ajar, anda trust the process, in sha allah, apa yang anda usahakan akan sangat sangat sangat berbaloi dan anda akan merasa sangat puas bila usaha anda ada hasil.